Veiligheid

Veiligheid en kwaliteit staan voorop

De organisatie van Litecad voldoet aan alle eisen die werken voor de olie- en gasindustrie met zich meebrengt. We zijn ISO 9001:2015, VCU 2011/05 en NEN-4400-1 gecertificeerd en volgen zeer nauwkeurig de actuele regelgeving. Ook alle medewerkers van Litecad zijn volledig gekwalificeerd en gecertificeerd voor de functies die ze uitoefenen. Litecad hecht grote waarde aan veiligheid. Alle medewerkers houden zich daarom aan de normen, eisen en gewoonten van de opdrachtgever.

Men is content met de mensen
en daarmee dus zeker ook met Litecad.

Litecad houdt intensief contact met de opdrachtgever en de gedetacheerde medewerkers. Voor beide partijen is Litecad zo nodig dag en nacht persoonlijk bereikbaar. Extra training en opleiding zorgen ervoor dat de medewerkers die we detacheren op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Gehoord - gezocht - gevonden

John Nolten, ATEX Engineer GasunieJohn Nolten, ATEX Engineer Gasunie: "Als consulent heb ik een breed scala aan computer- & procesautomatiseringssystemen begeleid en ik had voldoende technische kennis om een volgende stap te zetten. Werd op Litecad getipt, heb gehoord wat ze te bieden hebben, gezocht naar een opdracht die bij mij paste en gevonden. Voor de Gasunie doe ik in het kader van de ATEX wetgeving bij bestaande installaties o.a. de inventarisatie voor het explosie-veiligheids-document. Je beoordeelt de staat van onderhoud en de geschiktheid voor toepassing in gezoneerde gebieden van onder andere het meet- en regeldeel, het elektrische deel en de motoren. Er zijn hier nog meer collega's van Litecad actief en ja, men is content met de mensen en daarmee dus zeker ook met Litecad."