Diensten

Litecad detacheert medewerkers naar de olie- en gasindustrie, de petrochemische industrie, de energiesector en de (semi)overheid. Dat doen we met veel inzet en overtuiging. Sinds de start in de jaren '80 heeft Litecad een uitstekende staat van dienst opgebouwd.

Vakmensen die veel ervaring hebben.
Dan kom je vanzelf bij Litecad.

De medewerkers van Litecad kunnen op ieder moment ingezet worden in technische beroepen op mbo-niveau en hoger. De tarieven zijn gunstig en we werken kwaliteitsbewust en kostenbewust. Onze medewerkers zijn werkzaam in de volgende disciplines:

  • Commissioning
  • Construction management
  • Consultancy
  • Engineering
  • Inspection
  • Procurement
  • Project management
  • Planning / Costcontrol
  • QA/QC management

 

 

 

In overleg met opdrachtgevers detacheert Litecad ook medewerkers in andere technische functies. Van de kennismaking tot de afronding is er een open contact tussen de opdrachtgever, de medewerkers en Litecad. Zo garanderen we een resultaatgerichte aanpak die goed aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

De laatste ontwikkeling is dat we ook multidisciplinair samengestelde teams formeren, die op projectbasis voor een opdrachtgever ingezet worden. Ook bij het inzetten van een multidisciplinair team zijn korte communicatielijnen een van de basisvoorwaarden. Hierdoor kunnen we snel en adequaat werken. Projecten worden op tijd en met de afgesproken resultaten gerealiseerd.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Aardgasbuffer Zuidwending

Danie de Vries:danie (3) 'Mijn hele leven zit ik al in het technisch wereldje. Vanaf 2008 ben ik aan boord bij Litecad en sinds 2011 ben ik werkzaam op de Aardgasbuffer Zuidwending voor de Gasunie. We werken daar met een heel team techneuten aan ondergrondse gasopslag in zoutcavernes, een prachtig project! Ik ben  aangesteld als Coördinator Onderhoud en organiseer en plan o.a. het preventief- en correctief onderhoud. Het bevalt me prima en er is naast het dagelijkse werk, nog een hoop werk te doen aan verdere optimalisatie van het proces  en het onderhoud. Het streven is om Zuidwending een soort voortrekkersrol te laten vervullen, die als standaard voor andere Gasunie installaties kan worden gebruikt. Door zelf zaken op te pakken en proactief te reageren, komen er genoeg uitdagingen op m’n pad en dat houdt me scherp. Hoewel ik natuurlijk een Litecadter ben en blijf, voel ik me ook één met het Gasunie-team.  Het is heel mooi, dat dat samen gaat!